top of page
  • Writer's pictureAgnese Taurina

Čau!

Updated: Feb 13

Kā jau mani tuvākie draugi zin, esmu ceļotatkarīga (cik vien sevi atceros). Kā brīžiem secinu, arī attālāki paziņas to ir pamanījuši, jo satiekoties sasveicinās ar frāzi, ''es domāju, ka neesi Latvijā''.


Tā kā manā ''pūrā'' ir diezgan piedienīgs ceļojumu skaits, lai varētu ''vērt vaļā muti'', beidzot esmu spērusi TO soli, sākusi rakstīt ceļojumu piezīmes. Jo blogs skanētu ļoti skaļi, un nekāda baigā blogere nejūtos :)


Kamēr finišējas pirmais ceļojumu apraksts, atgādināšu, ka divus ir iespējams izlasīt žurnālā I'mperfekt, 2023. gada numuros PAVASARIS un ZIEMA (Malaga un Sicīlija), pēc kāda laika tie būs lasāmi arī šeit, tā teikt, garajā versijā.


Visos rakstos vietām, ko esmu apmeklējusi, plānošanas rīkiem, ko izmantoju, ''apakšā'' būs linki, lai uzreiz lasot ērti var atvērt konkrēto interneta vietni. Kā arī nebaidīšos popularizēt sev mīļo Latvijas dizainu, vai pērles, ko man ir izdevies atrast, kas mūsdienu ''masu patērētāja'' kultūras laikā kļūst grūtāk.


Ja gribi uzzināt par jauna raksta parādīšanos, bloga ''augšiņā' 'vari pievienoties ceļotājstāstu mīļotāju pulkam.


Lai mums forši ceļojumi!


Agnese


Bilde no pagājušā gada vasaras, mīļajā Parīzē, kur fantastiskā kanatje cepure no BY INVIGO (pačukstēšu, ka jāgaida rindā, neatliec savu pasūtījumu uz pēdējo brīdi), TANEL VENRE auskari no jūraszirdziņu kolekcijas, VASKALA soma un LAURA FORTE gredzens.



68 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page